- (STREET)FOOD-

Bij Palma willen we graag mensen samen zien genieten, praten lachen en proeven.

Daarom kozen we voor kleine streetfood gerechtjes die je kan delen met je gezelschap.

 

Geïnspireerd door verschillende gerechten van over heel de wereld, is onze kaart een proeverij van allerlei bekende maar soms ook nieuwe smaken.

 

We hebben geen brasseriekaart, zijn geen standaard restaurant en willen met ons vernieuwd concept een totaalbeleving bieden voor al uw zintuigen.

 

Vergeet de klassieke witte tafellakens, voor/hoofd/nagerecht of de klassieke franse keuken. Bij ons is het een goed georganiseerde chaos die je invloeden vanuit de hele wereld doet beleven.

Vandaar onze baseline 'NOT YOUR ORDINARY FOODCLUB' en daarvoor staan we écht. 

 

Plantbased is key off course! Al grote voorstanders van een cruelty-free world, doen wij er alles aan om jullie een waanzinnige avond te bezorgen en uw klassieke bistrobeleving helemaal te doen vergeten. 

-HOW TO-  

Samen met je gezelschap bestel je een assortiment van onze streetfoodkaart, welke doorlopend midden op tafel komen. Zo kunnen jullie doorheen de avond genieten van al het lekkers wij te bieden hebben.

Dus sharing offcourse, more food = more happiness.

Ons apart concept maakt het voor de eeuwige twijfelaars niet makkelijk. Daarom riepen we onze 'fill up my table' het leven in. Voor €29,5 pp kan je zo komen genieten van allerlei gerechtjes aangepast aan de groepsgrootte. Deze worden doorlopend geserveerd en helemaal op uw maat gekozen door de chef. Een absolute aanrader!

 We wisselen regelmatig een aantal gerechtjes. Aangepast aan het seizoen, aanbod, vraag en nieuwe inspiratie. 

 

- COCKTAILS/MOCKTAILS/BEERS-

 

Palma is een gezellige ontmoetingsplaats, daar hoort een apéro, cocktail of mocktail en eventueel een digestief bij. We breiden ook steeds ons assortiment speciaal bieren aan, waarbij we uiteraard ook de lokale biermarkt niet onbenut laten.